KERESD A NŐT / Fesztelen mindennapok


A magabiztosságoddal mindent elérhetsz?

  • 2023. szeptember 26.

A mai világban néha bizony nehéz magabiztos nőnek lenni. Néha nehéz a tükörbe nézni és elfogadni magunk minden hibánkkal együtt, amikor a közösségi oldalakról tökéletesnek látszó tünemények mosolyognak vissza ránk. Nehéz, de nem lehetetlen.

olvass tovább

Ne legyetek a szokások rabjai- Így dobhatjátok fel a kapcsolatotokat hosszú évek után is

  • 2023. szeptember 25.

A párkapcsolatok a legtöbb esetben randizással indulnak, amikor az a cél, hogy minél inkább megismerjétek egymást, ám ez pár év vagy összeköltözés után, esetleg csak a megszokás miatt sok esetben kikopnak a kapcsolatból. Pedig egy randi remek lehetőséget ad arra, hogy izgalmassá és érdekessé tegyétek az együtt töltött időt, most ehhez szeretnénk néhány tippet adni!

olvass tovább

'Hogyan hevertünk a fák alatt, miközben megtanultunk szeretni' - Gyönyörű idézetek romantikus filmekből

  • 2023. szeptember 25.

Vannak romantikus filmek, melyeket képesek vagyunk ezredjére is megnézni, ugyanis segítenek a nehéz időkben, vagy egyszerűen csak szebbé teszik a napjainkat, miközben arról álmodozunk, hogy az igaz szerelem valóban létezik. Most ezekből a filmekből gyűjtöttük össze a legjobb idézeteket, amelyek a leginkább képesek leírni ezt az egyszerre felemelő és gyötrelmes érzést, és mindent, ami ennek köszönhetően születhet az életünkben.

olvass tovább

Végsősoron csak önmagadra támaszkodhatsz. De hogyan teheted ezt meg?

  • 2023. szeptember 22.

Belső béke, és mentális stabilitás? Ezek elengedhetetlen dolgok ahhoz, hogy egy olyan egészséges életet élhessünk, amiben bár ugyanúgy érnek majd nehézségek, ugyanakkor egészen más módon tudunk majd reagálni rá. De hogyan lehetséges mindez? Milyen tulajdonságok és erősségek kellenek ahhoz, hogy ténylegesen önmagunkra tudjunk támaszkodni?

olvass tovább

Fizikailag és érzelmileg kimerülve - Így hat ránk egy energiavámpír

  • 2023. szeptember 21.

Ha egy érzelmi vámpír közelében vagyunk, depressziót, szorongást, félelmet, zavartságot és fájdalmat okozhatunk. Befolyásolhatja termelékenységünket, összpontosítási képességünket és általános mentális, fizikai és érzelmi jólétünket. A spirituális filozófiák keretében az érzelmi vámpírok az Ön energiáját szippantják fel, hogy megpróbáljanak hasznot húzni maguknak.

olvass tovább