STYLELIFE


Lakástextil trendek 2023-ban

Napjainkban egyre többet hallunk a fenntarthatóságról a divatipar és a lakberendezés vonatkozásában is. A fenntartható divat számos olyan dolgot magába foglal, mint például a slow fashion, a meglévő anyagok újrahasznosítása, vagy az új alapanyagok környezetkimélő módon történő előállítása. A divatcikkek mellett ma már a lakberendezési termékek és a lakástextiliák esetében is kiemelt figyelmet szentelnek a gyártók a fenntarthatóságnak.

olvass tovább

Hogyan méregtelenítsünk tudatosan?

  • 2023. május 26.

Fáradt vagy? Lassú, dekoncentrált vagy, esetleg egyre több egészségügyi problémád van? A tested így jelez, hogy ideje lenne egy kis méregtelenítésre. Frissítsd fel a testedet! Összegyűjtöttünk pár hasznos tippet, hogy tested újra egészségesen működjön.

olvass tovább

Az érzelmeinkért felelős Hold beért az Oroszlán jegyébe

A napok óta aktív derékszögünk a Mars, a Jupiter és a Pluto között még aktív, de mivel már elérte mindegyik fényszögkapcsolat a csúcspontját, így hatásai kifutóban vannak. Ennek a háromszögnek a munkásságát „támogatja" a Nap és a Szaturnusz csiki-csukis fényszögkapcsolata is. Emellett az érzelmeinkért felelős Hold beért az Oroszlán jegyébe.

olvass tovább

Egy vízparti álom - Világoskert, Balatonvilágos ékszerdoboza

  • 2023. május 25.

Veronikáék számára Balatonvilágos nosztalgikus emlékekkel köthető össze. Így nem volt kérdés számukra, hogy itt szeretnének egy ékszerdobozt kialakítani maguknak, és később az ide látogató, pihenni vágyó vendégek számára. Egy év alatt felújították ikernyaralójukat, melynek egyik feléből vendégházat alakítottak ki.

olvass tovább

Segítségünkre lesz a Hold, valamint egy nagyon kellemes fényszöge a Jupiterrel

A múlt heti posztokban vesézgetett derékszögű háromszög még aktív, hatásai még egy darabig érezhetőek lesznek. De ahogy szokott, most is kapunk több apró segítséget, hogy ne billenjünk meg teljesen. Segítségünkre lesz a Hold, valamint egy nagyon kellemes fényszöge a Jupiterrel, a Mars fokra pontos szextilje a Nappal, valamint a Pluto-Nap trigonja. Nézzük, hogyan hathatnak most ezek a napunkra.

olvass tovább

Kültéri kárpit trendek

  • 2023. május 21.

A jó idő közeledtével egyre több időt töltünk szabadban, élvezzük a kertünk, teraszunk nyújtotta kényelmet. Ilyenkor érdemes felfrissítenünk a kerti bútorainkat, kiegészítőinket is. Keresztes Szilvia enterieur stylist a kültéri kárpitokról készített egy összeállítást, amelyből kiderül, hogy idén szinte nincs olyan textil, színösszeállítás, ami ne lenne divat. A feladatunk csupán az, hogy megtaláljuk azt az anyagot és kiegészítőt, ami leginkább illeszkedik a saját környezetünkhöz, életterünkhöz.

olvass tovább

A Hold az Ikrek jegyében lesz egyész hétvégén

Ma van a csúcspontja a pár nappal ezelőtti posztomban leírt derékszögű háromszögnek, ugyanis mindegyik fényszöge fokra pontos lesz az esti órákban. Segítségként a Hold az Ikrek jegyében lesz egyész hétvégén, ezzel lazítva picit a feszült közeget. Hajnalban a Nap is jegyet vált a Mars mellett, így még több aktív energia érkezik a kollektívába.

olvass tovább