STYLELIFE / Gasztronómia


Stílusos egészség - Megérkezett a luxus fehérje

  • 2020. június 05.

A luxus szóról elsősorban a csillogás jut eszünkbe, azonban nem szabad megfeledkezni a magas minőségről, ami ezzel az életérzéssel minden esetben együtt jár. Tudjuk, hogy mit jelentenek a prémium márkák és az exkluzív szolgáltatások, de vajon egy fehérje mitől minősül luxusnak?

olvass tovább

Sóskaramellás sajttorta recept

A sajttorta töretlen népszerűségnek örvend hosszú évek óta, azonban érdemes minden alkalommal újabb és újabb változatait kipróbálni. Ezúttal egy sóskaramellás verziót hoztunk el, amely egyszerre édes, egyszerre sós, kellemes, nem túl tömény desszert.

olvass tovább

Tripla csokis cookie recept

A dupla csokis cookie egy olyan édesség, amit bármikor, rövid idő alatt elkészíthetünk, akár forrón, akár kihűlve pár nappal később is bátran fogyaszthatunk. Remek ötlet lehet, ha szeretnénk valamilyen finomságot készíteni a családnak, de nem szeretnénk hosszú órákat a konyhában tölteni.

olvass tovább

4 mennyei spanyol desszert, amit meg kell kóstolnod

A spanyol konyháról elsőre valószínűleg a tengeri herkentyűk jutnak az eszünkbe, és ezen belül is jó eséllyel gondolhat mindenki a paellára. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a flamenco, bikaviadalok és szieszta hazájában fantasztikus desszerteket szolgálnak fel az étkezések végén, amelyek közül most meg is mutatjuk a négy legjobbat!

olvass tovább

Húsvét otthon: ünnepi asztal tudatosan

  • 2020. április 08.

Aki tud, lassan egy hónapja otthon tartózkodik és kényszerűségből kevesebbet is mozog. És bár a húsvét nem a fogyókúra ideje, most még jobban oda kell figyelnünk az ünnepi ételeinkre is. Élvezzük az ünnepet és a finom falatokat, és hozzuk ki a legtöbbet az egyszerűbb, könnyebben beszerezhető alapanyagokból, de gondoljunk az egészségünkre is. Néhány szabályt betartva ehetünk desszertet is, és a hízástól vagy a túlevés okozta kellemetlen tünetektől sem kell tartanunk.

olvass tovább

Home office menü 30 perc alatt

  • 2020. március 30.

Az elkövetkezendő időszakban nagyon sokan otthonról dolgozunk, így nem csupán a munkarendünk, de a teljes életvitelünk, ezáltal pedig az étrendünk is megváltozik. Az ebédszünet fogalma is átalakul, egy ideig nem ugrunk ki a közeli étterembe, inkább otthon dobunk össze valami gyorsat a betárazott alapanyagokból, miközben próbáljuk a gyereket is lefoglalni. Elsőre nehéz kihívásnak tűnhet a 30 perces ebédidőben megoldani a család étkeztetését, de a Bonduelle segít pár egészséges és gyorsan elkészíthető ebédtippel, hogy közösen vészeljük át ezt a nehéz időszakot.

olvass tovább

Elindult a JUST CLEAR FOOD!

  • 2020. március 27.

Ahogy a nevében is szerepel a hangsúlyt a „tisztaságra” a mi megközelítésünkben a „mentességre” fókuszáljuk. Ennek megfelelően termékeink, tartósítószer és cukormentesek valamint szénhidrát csökkentettek. A Just Clear Food igazodik a mai elvárásokhoz, étkezési trendekhez. Ismerd meg egyedülálló koncepciónkat és termékeinket. Próbáld ki és ne köss több kompromisszumot!

olvass tovább

Baconbe göngyölt feta, salátával

Végre beköszöntött a grillszezon, ezért egy olyan étel ötletét hoztuk el mára, ami tökéletes lehet kerti grillrácson elkészítve, viszont ha ennek híján vagyunk, vagy esetleg rosszra fordulna az idő, sütőben készítve is ugyanolyan tökéletes a végeredményt kapunk.

olvass tovább

Tejszínes-paprikás csirke recept

Ez a recept leginkább azoknak ajánlott, akik szeretik a hagyományos magyar konyhát, azonban nem bánják, ha van benne egy kis csavar. Ennek az ételnek a kulcsa a tejszín, amiből ugyan nem kell sokat felhasználnunk, mégis teljesen megváltoztatja az egyszerű paprikás csirkéről alkotott eddigi képünket.

olvass tovább