Mounaji Barbi

Az írás, mint kifejezőeszköz mindig is jelen volt az életemben. A szenvedélyemmé vált, és ennek köszönhetően a lehető legtöbbet szeretnék átadni ebből másoknak.

A modern kori igazság: Nem kellesz eléggé

Manapság számos verziója létezik a kapcsolatoknak, és még annál is több opció arra, amikor gyakorlatilag a futottak még kategóriában tengődünk, mégis abba a hitbe ringatjuk magunkat, hogy számítunk a másiknak. Sőt, valószínűleg egy bizonyos szinten számítunk is... de sajnos nem eléggé.

olvass tovább

Rossz szerelmet választunk

Egy reggel furcsán ébredtem. Nem értettem magamban ezt a sok feszítő érzést. Mi szorít ennyire belül? Mi az, ami miatt nincs kedvem semmihez? Miért érzem úgy, mintha egy háborúból tértem volna vissza?

olvass tovább

Ha úgy érzed az élet túl kemény hozzád, ezekre a dolgokra mindig emlékezz

Néha az élet kegyetlen, és egyáltalán nem fair. Aztán jönnek napok, amikor rájövünk, hogy az egész mégiscsak csodálatos. Az érem egyik oldala nem hiányozhat a másik nélkül. Senkinek sem könnyű, de nem is mondta senki, hogy az lesz. Vannak pillanatok, amikor elkeseredünk, mert kemény pofonokat kapunk. Ezekben a percekben pörgessük végig az agyunkban azokat a dolgokat, melyek segítenek erőre kapni ilyenkor is.

olvass tovább

Engedd el, ami nem kell

Amikor az élet nem hordoz a tenyerén, bele tudunk süllyedni olyan helyzetekbe, amelyek nem szolgálják a fejlődésünket. Olyan érzések és olyan események történnek velünk, amikkel nem számoltunk.

olvass tovább