SZÉPSÉG / Bőrápolás


Peptidekkel a bőrelváltozások ellen

  • 2024. május 26.

Sok nő számára hoznak kellemetlenséget a melegebb hónapok: az egyre erősebb napsugarak előcsalogatják a sötét foltokat az arcon. Megfelelő fényvédelemmel és különleges hatóanyagokkal azonban felvehetjük a harcot a jóindulatú, de nem túl tetszetős elváltozásokkal szemben. Asztalos Gabriella, a Helia-D bőrgyógyász szakértője szerint van pár szuper hatóanyag, amelyeket érdemes beütemezni a bőrápolási rutinunkba, ha halványítani szeretnénk a foltokat: ilyenek többek között a peptidek, a fehérítő hatású azelainsav és a B3 vitamin is.

olvass tovább

Januári arcfrissítés

  • 2024. január 09.

Mi nők minden évben megfogadjuk, hogy idén igenis elérjük az álomalakunkat, hogy betartjuk a diétánkat, hogy sokkal többet fogunk sportolni az egészséges életmód érdekében, de vajon mi a helyzet a bőrünkkel? Van olyan, aki azt fogadta meg, hogy 2020-ban jobban odafigyel az arcbőrére? Biztosan nem sokan, pedig ez a dolog nyitja, hiszen ha igazán fiatalosak és szépek akarunk maradni, az arcbőrünk ápolásánál érdemes elkezdeni a megfelelő törődést!

olvass tovább

Luxus szépségklinika a Budai hegyekben: A Jade Clinic

  • 2023. december 01.

Nőként mindannyiunk számára ismerős lehet a kihívás, hogy munka és család mellett alig jut idő önmagunkra. Én magam is átéltem ezt, mikor sok éven keresztül Agrármérnökként dolgoztam, két tinédzser korú lányunk támogatása mellett. Bár szerettem a munkám, de a szívem mélyén mindig is éreztem, hogy valami többre vágyom. Egy nap úgy döntöttem, hogy megvalósítom az álmom, és megteremtem a lehetőséget a feltöltődésre és a komplex szépségápolásra egy helyen. Végül 2021 szeptemberében megnyitottam a Jade Clinic nevű luxus szépségklinikát a Budai hegyek ölelésében. Flier Nikolettel, a Jade Clinic tulajdonosával beszélgettünk a klinika alapításáról és a szívügyéről. 

olvass tovább