Ne maradj le a legjobb írásainkról!

Kövess minket Facebookon.

Stylemagazin

bezárom

styleplus.stylemagazin.hu
  • STYLE.HU

    Élni tudni kell

  • STYLEPLUS
  • DIVAT&STÍLUS
  • SZÉPSÉG
  • KERESD A NŐT
  • STYLELIFE
  • STYLENEWS
Belépés  |  Regisztráció  
Keresd a nőt! - Egy igazi férfi oldalán lelhetünk rá az igaz szerelemre

Egy igazi férfi oldalán lelhetünk rá az igaz szerelemre

Keresd a nőt!
Divat & Stílus - A leggyönyörűbb nyári manikűr ötletek

A leggyönyörűbb nyári manikűr ötletek

Divat & Stílus
Keresd a nőt! - Férfiszempont: Minden női lélek

Férfiszempont: Minden női lélek

Keresd a nőt!
 -

  1. STYLELIFE
  2. Gasztronómia
  3. Új színfolt a belvárosi éttermek sorában, megnyilt...

Új színfolt a belvárosi éttermek sorában, megnyilt az AUM Natural a belvárosban

  • 2020. március 06.
  • Komment
  1. STYLELIFE
  2. Gasztronómia
  3. Új színfolt a belvárosi éttermek sorában, megnyilt...

Kakashere, tengerisün, vízibivaly - ilyen és hasonlóan izgalmas alapanyagokkal borzolja a kedélyeket a hazai gasztrovilág Thaiföldet is megjárt fenegyereke, Varga Dániel, séf. A fővárosban a második egységet nyitják, az első étterem, az AUM tavaly óta üzemel nagy sikerrel a Flórián téren, az AUM Natural, szintén ázsiai-magyar fúziós progresszív konyhát képvisel Budapest szívében, a Hajós utcában. Autentikus alapanyagok, gondosan megkomponált tányérok és egy nagy adag kreativitás tökéletes harmóniája: ez a hamisítatlan Aum életérzés.

  Megosztás Küldés

„Számunkra nincs megalkuvás, nem a trendeket követjük, fontos a fantázia, a kreativitás, a játék, célunk az alapanyagok valódi ízének bemutatása. A legfontosabb, hogy a vendégeink látókörét kitágíthassuk, elvihessük őket egy ázsai körutazásra, olykor meghökkentő, játékos stílusban elvarázsoljuk őket, és elégedetten, élménnyel távozzanak tőlünk.” – mondja Varga Dániel, az AUM éttermek séfje.

Új színfolt a belvárosi éttermek sorában, megnyilt az AUM Natural a belvárosban - STYLELIFE - Gasztronómia - aum étterem, étterem, étterem budapest, gasztronómia,

Az AUM éttermekben hamisítatlan ázsiai életérzésre törekednek, a csapat - Varga Dániel, Szuharev Nyikita és Maszlay Zoltán – rajonganak az ázsiai ízekért, miközben a hazai alapanyagok és nosztalgikus otthoni ízek világa is megjelenik az alkotásaikban. Dániel és Zoltán éveket töltöttek el Thaiföldön azzal, hogy magukba szívják a jellegzetes ázsiai gasztronómia minden ízét, báját, míg Nyikita a textúrák új megközelítésének mestere. Hárman egymással szimbiózisban alkotnak napról-napra meghökkentő újdonságokat, miközben mindegyiküknek megvan a maga különleges személyisége és étel-szemlélete.

Új színfolt a belvárosi éttermek sorában, megnyilt az AUM Natural a belvárosban - STYLELIFE - Gasztronómia - aum étterem, étterem, étterem budapest, gasztronómia,

Új színfolt a belvárosi éttermek sorában, megnyilt az AUM Natural a belvárosban - STYLELIFE - Gasztronómia - aum étterem, étterem, étterem budapest, gasztronómia,

És hogy mit is jelent az Aum? Az Aum (ejtsd „ohm”) a teremtés igéje, egy ősrezgés, a test, lélek, szellem egysége. Az Aum ismételgetése megnyugtatja az elmét, energiával tölti fel a testet és segít kiszakadni a materiális világból.  Ezt a fajta nyugalmat szeretnék elhozni az éttermekbe is, az óbudai helyszínen leginkább az üzleti ebédek népszerűek, míg az új belvárosi egységben pedig az esti degusztációs menükre fektetnének nagyobb hangsúlyt.

Új színfolt a belvárosi éttermek sorában, megnyilt az AUM Natural a belvárosban - STYLELIFE - Gasztronómia - aum étterem, étterem, étterem budapest, gasztronómia,

Az alapanyagok egy része Ázsiából érkezik, melyek bemutatása a szervíz fontos részét képezik, a csapatot folyamatosan tréningezik, hogy a lehető legfelkészültebben válaszoljanak a nyitott és kíváncsi vendégek kérdéseire. A séfek kedvencei közé tartozik például a durian, a jackfruit, a mangosztin vagy éppen a fűrészkoriander. A konyhán használnak, külön az AUM számára Szigetszentmiklóson termesztett ázsiai fűszekeket is (például: bergamot, szecsuáni borsvirág, macskamenta, citromnád), de több más hazai beszállítóval is dolgoznak: a vizibivaly például a Mátrából, a mangalica Zebegényből, a fürj a Vajdaságból, a paradicsom pedig Fótról érkezik.

AUM Natural  (Pest) 
1065 Budapest, Hajós utca 32.
www.aumrestaurant.com 
Instagram: @aum_natural 
Facebook: www.facebook.com/aumnatural 

AUM Restaurant (Buda)
1033 Budapest, Flórián tér 6. 
www.aumrestaurant.com 
Instagram: @aum_restaurant
Facebook: www.facebookcom/restaurant.aum

  • aum étterem étterem étterem budapest gasztronómia

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

  Megosztás Küldés

Szólj hozzá a cikkhez

Kapcsolódó cikkek
Nyári desszertek eperrel - Stylelife, divat, életmód, stílus
Nyári desszertek eperrel
  • Stylelife
A keleti gasztronómia jellegzetességei - Stylelife, divat, életmód, stílus
A keleti gasztronómia jellegzetességei
  • Stylelife
Egészben sült karfiol, isteni szószokkal (zöld tahini, zöldfűszeres joghurt)
Spenótos mascarponés tagliatelle vacsorára
Melletted megállapodnék - Keresd a nőt!, divat, életmód, stílus
Melletted megállapodnék
  • Keresd a nőt!
A szerelem, és a szeretet közötti különbség - Keresd a nőt!, divat, életmód, stílus
A szerelem, és a szeretet közötti különbség
  • Keresd a nőt!
El fogod veszíteni azt a személyt, akire mindig is vártál - Keresd a nőt!, divat, életmód, stílus
El fogod veszíteni azt a személyt, akire mindig is vártál
  • Keresd a nőt!
Mire vágyik a domináns férfi?
4 mondat, amit imádni fog a pasid
Amire igazán vágyunk: régimódi randizási szokások
12 film a tiltott szerelemről
Miről ismered fel a szociopatát?
Az ölelés értéke
A szégyenérzet teljes hiánya - Miről ismered fel a szociopatát?

Stylemagazin.hu

    Kapcsolódó cikkek

    Nyári desszertek eperrel

    Nyári desszertek eperrel

    A keleti gasztronómia jellegzetességei

    A keleti gasztronómia jellegzetességei

    Egészben sült karfiol, isteni szószokkal (zöld tahini, zöldfűszeres joghurt)

    Egészben sült karfiol, isteni szószokkal (zöld tahini, zöldfűszeres joghurt)

    Spenótos mascarponés tagliatelle vacsorára

    Spenótos mascarponés tagliatelle vacsorára

    Paradicsom consommé, tonhalgombóccal

    Paradicsom consommé, tonhalgombóccal

    Pisztáciás-szilvás babka (jeruzsálemi kalács)

    Pisztáciás-szilvás babka (jeruzsálemi kalács)

    Legolvasottabb írások

    Melletted megállapodnék

    Melletted megállapodnék

    A szerelem, és a szeretet közötti különbség

    A szerelem, és a szeretet közötti különbség

    El fogod veszíteni azt a személyt, akire mindig is vártál

    El fogod veszíteni azt a személyt, akire mindig is vártál

    Mire vágyik a domináns férfi?

    Mire vágyik a domináns férfi?

    4 mondat, amit imádni fog a pasid

    4 mondat, amit imádni fog a pasid

    Amire igazán vágyunk: régimódi randizási szokások

    Amire igazán vágyunk: régimódi randizási szokások

    12 film a tiltott szerelemről

    12 film a tiltott szerelemről

    Miről ismered fel a szociopatát?

    Miről ismered fel a szociopatát?

    Az ölelés értéke

    Az ölelés értéke


    @StyleHu követése

    Kövess minket Instagramon

    RSS csatornáink
    Legfrissebb cikkek
    Divat & Stílus
    Szépség
    Életmód
    Otthon & Design
    Stylelife

    STYLEPLUS

    DIVAT&STÍLUS

    SZÉPSÉG

    KERESD A NŐT

    STYLELIFE

    STYLENEWS

    • kapcsolat
    • jogi nyilatkozat
    • impresszum
    • adatvedelem
    • rss
    © Stylemagazin.hu Copyright 2007-2025 | WebSite NetSolution Media Zrt.
    • STYLE.HU

      Élni tudni kell

    • STYLEPLUS
    • DIVAT&STÍLUS
    • SZÉPSÉG
    • KERESD A NŐT
    • STYLELIFE
    • STYLENEWS
    • MENSTYLE.HU
    • Belépés
    • Regisztráció