Mai mosoly: sajttorta másképp
Ezt a sajttortát már rég ki szerettem volna próbálni, és itt volt a szuper alkalom: a születésnapom. Igaz két nappal később kaptam meg magamtól, de így még tökéletesebb lett.
olvass továbbEzt a sajttortát már rég ki szerettem volna próbálni, és itt volt a szuper alkalom: a születésnapom. Igaz két nappal később kaptam meg magamtól, de így még tökéletesebb lett.
olvass továbbHatalmas érdeklődés kísérte a Bonduelle „A Nagy Levesválasztó" elnevezésű, nyereményjátékkal egybekötött országos promócióját, amelynek arca Fördős Zé, a népszerű gasztro-blogger volt. A versenyzőknek 2017.november 6. – 2017.december 3. között olyan leves recepteket kellett beküldeniük, ahol az elkészítéshez Bonduelle-terméket használtak. A nyertes receptről 2017. december 6-12. között közönségszavazás döntött, a szerencsés befutó 350 ezer Ft értékű Electrolux termék-csomagot nyert.
olvass továbbMegfelelő táplálkozással sokat tehetünk egészségünk megőrzésének érdekében a téli hónapokban is. Összegyűjtöttünk pár gyakorlatias táplálkozási tanácsot ennek megvalósításához.
olvass továbbAz az izgalmas a főzésben, hogy az alapvetően nem túl érdekes lapanyagokat is kombinálhatjuk úgy, hogy valami nagyon különleges étel készüljön belőlük. Tökéletes példa erre a sós mogyoróval megbolondított krumplipüré, amely receptünkben töltött gombafejek körete, de más ételekhez is tökéletes kísérő lehet.
olvass továbbLassan az utolsó falevelek is lehullanak a fák ágairól és hivatalosan is beköszönt a tél. Ilyen hidegben semmire nem vágyunk jobban, mint otthonunk nyugalmára, ahol egy-egy kényeztető italkülönlegesség társaságában kellemesebben tölthetjük el az évszak estéit. Íme néhány szezonális koktél, amelyek az ősz ízeivel a hűvösödő időben is melegen tartanak.
olvass tovább